Bastu

bastuI hus 4 Kvällsvägen 16, har vi en bastu där man kan sitta och njuta. Bastun kan bokas till kl 14, kl 15.30, kl 17 och kl 18.30 dagligen. Varje pass är 90 minuter långt.

Bokning sker på tavlan vid tvättstugan eller via hemsidan. För tillgång till bastun kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08 - 608 68 00.

Observera att Bastun delar toalett med gästrummet.

Grillplatser

grillplt1Bakom hus 3 Kvällsvägen 10–12, finns en grönyta med tre grillplatser och en boulebana. I mån av plats är det bara att grilla. Vatten finns tillgängligt ifall olyckan skulle vara framme. Ingen förhandsbokning krävs. Självklart rengör vi galler och grill efter oss!

Sedan sommaren 2017 finns även tre nya grillplatser. En bakom hus 1, en bakom hus 2 och en bakom hus 4. Samma regler som ovan gäller även där.

Motionslokalen

motionslokalI hus 1, Kvällsvägen 2, finns en motionslokal för den som vill hålla sig i form. Det kostar från och med år 2020 500 kr/år i medlemsavgift. Om du vill ha tillgång till motionslokalen ska anmälan göras på årlig basis till HSB kundcenter Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Det är viktigt att du noterar din närvaro i liggaren och städar efter dig.

Öppettider: Alla dagar i veckan 07.00–21.00. Ta kontakt med ansvarig här.

Föreningslokalen

foreningslokal 
Tidigare har föreningens Fritidskommitté ordnat pubkväll cirka en gång i månaden i lokalen, då det serverades mat och dryck till självkostnadspris. Om du är intresserad av att ingå i Fritidskommittén och på nytt anordna pubkvällar ta kontakt med styrelsen.

Denna lokal går även att hyra för privata tillställningar och liknade fram till midnatt, därefter ska det vara tyst. Vid störning där störningsjouren anlitats får den störande bekosta utryckningen, i detta fall den som hyrt lokalen. Uthyrningspris 300 kr/gång. för medlemmar och 1000 kr/gång för externa parter efter godkännande av Styrelsen. 

Träffpunkten kan även hyras för kortare träffar om max 3 timmar under dagtid om den inte är bokad. Detta kostar 40 kr per tillfälle.

För att få en rättvisare fördelning av möjligheten att boka Träffpunkten under större helger så som jul och nyår får man inte boka den två sådana efterföljande helger. Alltså om man bokat den till jul får man vänta till jul två år senare för att boka den igen. Man får dock ställa sig i kö till nästkommande jul men andra intressenter prioriteras. 

Om ni inte städat ordentligt tillkommer städavgift. För bokning ta kontakt med ansvarig Elisabeth Lindqvist. I kalendern ovan går det att se om lokalen är ledig eller bokad ett visst datum. En bokning är bekräftad först när ansvarig meddelar det. 

Snickerilokalen

Snickarverkstaden 2Vi har även ett hobbysnickeri med proffsiga verktyg. Det kostar 200 kr/år i medlemsavgift. För tillgång ska anmälan ske årligen till HSB kundcenter: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Notera din närvaro i liggaren och städa efter dig så trivs alla bättre.
Ta kontakt med ansvarig här.

Vävstugan

VavstugaFinns på Kvällsvägen 16. Årsavgift 50 kr/år. Kontaktperson här.

Gästrummet

overnattningsrum 
Om man inte har plats för sin släkt eller sina vänner som kommer på besök kan gästrummet hyras för 250 kr/natt exkl städning. Man får maximalt hyra rummet 7 dygn per kvartal. Egna lakan och handdukar medtages.

Gästrummet är beläget på Kv. 16 med ingång via källargången och dörren märkt "Bastu". Man delar toalett och dusch med Bastubadarna vilket innebär att dusch inte är tillgängligt mellan kl 14-20 då Bastun är bokad.

I kalendern ovan går det att se om gästrummet är ledigt eller bokat ett visst datum. För bokning ta kontakt med ansvarig. En bokning är bekräftad först när ansvarig meddelar det. 

Den här webbplatsen använder "cookies" för vissa funktioner. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.